WIN JIJ DE HOOFDPRIJS?

De Dutch Shrimp Contest is een keuringswedstrijd voor zoetwater garnalen op Nederlandse bodem. De wedstrijd is echter toegankelijk voor nationale en internationale deelnemers.

GROOTSTE WEDSTRIJD VAN NEDERLAND

Een keuringswedstrijd voor garnalen is bedoeld voor kwekers en hobbyisten van zoetwater garnalen, waar zij hun zelf gekweekte dieren kunnen laten keuren op onder andere hun kleur, tekening en gezondheid.

MELD JE NU AAN!

De organisatie van deze wedstrijd wordt geheel gedaan door vrijwilligers die al zeven jaar ervaring hebben met het organiseren van een wedstrijd als deze.

Hallo garnalen vrienden.

Zoals jullie allemaal weten is de Corona nog steeds aanwezig.
Wij kunnen nog steeds niet zeggen of het Vivarium 2021 door gaat en of wij dan de Dutch Shrimp Contest kunnen organiseren.
Om de DSC door te laten gaan op het Vivarium 2021 moeten wij minimaal 80 aquariums gevuld hebben.
Wij hebben toch de optie open gelaten dat u zich kunt inschrijven voor Vivarium DSC 2021 of voor de online DSC 2021.
Mocht het Vivarium 2021 toch niet door gaan door Corona dan krijgen de deelnemers die zich hiervoor hebben in geschreven hun geld terug .
Zoals jullie weten zijn wij afhankelijk van sponsoren en donaties om dit te kunnen organiseren.
Maar voor dit jaar hebben wij helaas nog geen sponsoren kunnen vinden en hopen dan ook op jullie steun door middel van inschrijvingen en donaties.
Voor onze buitenlandse deelnemers zitten wij met het probleem of zij hun garnalen kunnen ophalen na de DSC ?? Ivm Corona regels van verschillende landen.
Mochten wij de garnalen terug moeten sturen naar de deelnemers dan zijn deze kosten uiteraard voor de deelnemers en dragen wij daar geen enkele verantwoordelijkheid voor en dient dit op eigen risico van de deelnemer.
Er zal dit jaar geen Garnalen veiling plaats vinden op het Vivarium!
Wij houden u op de hoogte via onze website www.DutchShrimpContest.com
Mocht u vragen hierover hebben dan kunt u contact opnemen met de organisatie van de DSC.

CONCURRERENDE CATEGORIEËN

Ondanks dat er veel verschillende garnalensoorten zijn, focust deze wedstrijd zich op 25 verschillende categorieën waaraan kan worden deelgenomen. De totale wedstrijd bestaat uit 150 video’s met elk een groep van 3-5 garnalen.

DONEER NU

Met een donatie aan de DutchShrimpContest zorgt u ervoor dat wij elk jaar een prachtige wedstrijd kunnen organiseren.

Aanmelden op de nieuwsbrief.

Waar wacht je nog op?

De organisatie van deze wedstrijd wordt geheel gedaan door vrijwilligers die al zeven jaar ervaring hebben met het organiseren van een wedstrijd als deze. Zij zullen ook dit jaar weer hun uiterste best doen om het voor de deelnemers en het publiek een groot succes te maken.

WIN PRIJZEN
KOOP GARNALEN
WIN JIJ DE HOOFDPRIJS
5,00, € 15,00

Meld je al aan
Online vanaf €5,00
Vivarium vanaf €15,00

2 dagen

Vivarium Autotron Den Bosch
27/28 November 2021

150 Video’s

doen mee