WIN JIJ DE HOOFDPRIJS?

De Dutch Shrimp Contest is een keuringswedstrijd voor zoetwater garnalen op Nederlandse bodem. De wedstrijd is echter toegankelijk voor nationale en internationale deelnemers.

GROOTSTE WEDSTRIJD VAN NEDERLAND

Een keuringswedstrijd voor garnalen is bedoeld voor kwekers en hobbyisten van zoetwater garnalen, waar zij hun zelf gekweekte dieren kunnen laten keuren op onder andere hun kleur, tekening en gezondheid.

MELD JE NU AAN!

De organisatie van deze wedstrijd wordt geheel gedaan door vrijwilligers die al zeven jaar ervaring hebben met het organiseren van een wedstrijd als deze.

Bezoek ons op Vivarium online 2020.

De Online Dutch Shrimp Contest zal te zien zijn tijdens de Online Vivariumbeurs op 28 en 29 November 2020  De garnalen die aan deze wedstrijd meedoen zijn stuk voor stuk met de hand geselecteerd door de kweker. De verwachting is dan ook groot dat Nationaal als Internationaal de prachtigste dieren tentoongesteld zullen worden.

CONCURRERENDE CATEGORIEËN

Ondanks dat er veel verschillende garnalensoorten zijn, focust deze wedstrijd zich op 25 verschillende categorieën waaraan kan worden deelgenomen. De totale wedstrijd bestaat uit 150 video’s met elk een groep van 2 garnalen.

DONEER NU

Met een donatie aan de DutchShrimpContest zorgt u ervoor dat wij elk jaar een prachtige wedstrijd kunnen organiseren.

Aanmelden op de nieuwsbrief.

Waar wacht je nog op?

De organisatie van deze wedstrijd wordt geheel gedaan door vrijwilligers die al zeven jaar ervaring hebben met het organiseren van een wedstrijd als deze. Zij zullen ook dit jaar weer hun uiterste best doen om het voor de deelnemers en het publiek een groot succes te maken.

WIN PRIJZEN
KOOP GARNALEN
WIN JIJ DE HOOFDPRIJS
10,00 EUR

Meld je al aan vanaf

2 dagen

op Vivarium

150 Video’s

doen mee